Collega’s van HAK,
over HAK

COLLEGA’S OVER HAK

Samen met je collega’s de wereld een beetje mooier maken, door de állerbeste groenten en peulvruchten voor te schotelen die er zijn. Voor mens én planeet. Dát is wat werken bij HAK zo bijzonder maakt. We doen dit al jaren, en zijn er ongelooflijk trots op. Met de innovatieve kracht van HAK als A-merk, maken wij met ons team grote impact. We zijn nuchtere aanpakkers, die weten dat we dit alleen samen kunnen en dat iedere collega ertoe doet. Kom jij ook bij ons werken om de wereld groener te maken? Want de groenten van HAK maken we samen met jou!

Focus op de maatschappij

MAIK – COMMERCIAL CONTROLLER

Bij HAK ligt de focus op zowel de gezondheid van mensen als de impact op de wereld. Deze groene uitstraling van het merk spreekt mij aan. Er heerst een open en prettige sfeer op de werkvloer. Ook is er de vrijheid om eigen initiatieven in te brengen en je hierdoor als werknemer verder te ontplooien.

Goede balans tussen inzichten

JAN – COÖRDINATOR QC

HAK is een dynamisch bedrijf dat door haar diverse personeelsbestand een goede balans heeft tussen traditionele inzichten en moderne opvattingen. Ik heb plezier in mijn werk door de variatie in mijn taken en werkzaamheden en de daarbij horende grote eigen verantwoordelijkheid.

Met een klein team een grote impact

ARTUR – KEY ACCOUNT SUPPORT

HAK maakt met een klein team grote impact, hierdoor is er voor mij de mogelijkheid om van veel verschillende onderdelen wat te zien en te leren. Deze variatie maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Het maakt mij trots dat HAK streeft naar een duurzamere planeet.

De groene missie van HAK

DANIËLLE – JUNIOR PRODUCT MANAGER

De groene missie van HAK sluit mooi aan bij hoe ik zelf in het leven sta. Innovatie staat hoog in het vaandel bij HAK, er is voldoende ruimte om creatieve ideeën kwijt te kunnen. Onderling heerst er veel vertrouwen in elkaar wat maakt dat je snel de mogelijkheid krijgt om zelfstandig op uitdagende projecten te werken én jezelf te ontwikkelen. Elke dag werk ik mee aan gezonde en duurzame innovaties en draag zo mijn steentje bij aan een groenere toekomst.

De groene missie van HAK

DANIELLE – JUNIOR PRODUCT MANAGER

De groene missie van HAK sluit mooi aan bij hoe ik zelf in het leven sta. Innovatie staat hoog in het vaandel bij HAK, er is voldoende ruimte om creatieve ideeën kwijt te kunnen. Onderling heerst er veel vertrouwen in elkaar wat maakt dat je snel de mogelijkheid krijgt om zelfstandig op uitdagende projecten te werken én jezelf te ontwikkelen. Elke dag werk ik mee aan gezonde en duurzame innovaties en draag zo mijn steentje bij aan een groenere toekomst.

Informele sfeer, korte lijntjes

RONALD – TECHNISCH PROJECTLEIDER

Na 23 jaar is HAK nog steeds een fijne werkgever. Op technisch vlak is het een mooi bedrijf waar wordt geïnvesteerd in de bestaande installaties maar ook in nieuwe, duurzame installaties. De sfeer is informeel en de lijntjes zijn kort. De goede verstandhoudingen in combinatie met het interessante werk maken dat ik nooit met tegenzin naar het werk ga.

Gezellige ploegenuitjes

AREK – OPERATOR

Ik ben blij dat ik bij HAK werk. Het personeel gaat goed met elkaar om en samen maken we een kwaliteitsproduct in pot en zak. Ik werk graag aan de volautomatische stazakkenlijn, inmiddels ben ik daar allround opgeleid en kan ik alle machines bedienen. De ploegenuitjes zijn ook altijd heel gezellig.  

Een team met een HAK-hart

KARIN – INKOPER

HAK is een A-merk waar mooie producten worden gemaakt in glas, blik en stazak door een team van collega’s met een HAK-hart. Een bedrijf waar je kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen en om een stempel te drukken op je werkzaamheden. Het geeft een trots gevoel om voor het schap in de winkel te staan en de HAK producten te zien staan.

Veelzijdigheid in taken

CARLY – OPERATOR

Door de veelzijdigheid in mijn taken en onverwachte situaties zijn mijn werkdagen nooit saai en altijd uitdagend. De gezellige en behulpzame collega’s zorgen voor een fijne werksfeer. Bij HAK is iedereen gelijk, je voelt je welkom en gewaardeerd. Werken bij HAK voelt voor mij als thuiskomen!

Dynamisch
team

ROBIN – PLANNER SUPPLY CHAIN

Bij HAK zijn de fabriek en het kantoor aan elkaar verbonden. Je kan bij iedereen binnenlopen en ziet vaak direct de resultaten van je werk. Elke dag is anders, je weet nooit wat je volgende project zal zijn. We hebben een dynamisch team dat voor elkaar klaarstaat en werken samen om een zo goed mogelijk eindresultaat te behalen.

Iedere werkdag een voldaan gevoel

AYDIN – OPERATOR EN (VERVANGEND) STORINGSMONTEUR

Het draaiend houden van de lijn geeft iedere werkdag een voldaan gevoel. Een aantal van mijn ideeën zijn doorgevoerd in de standaard werkwijze. Op deze manier een bijdrage leveren aan het productieproces maakt mij trots. Bij HAK wordt er naar je geluisterd.

Ja, ik wil ook!

Ben je enthousiast geworden door de verhalen van onze collega’s? Bekijk dan alle vacatures of bel met Noortje voor meer informatie!

Bel dan met Noortje van Aart, HR Coördinator via 0183-446500 of mail naar HR@hak.nl.

GDPR cookieconsent met Real Cookie Banner