De groenten van HAK maken we samen met jou!

Kom jij ons productieteam versterken?

WERKEN IN DE PRODUCTIE BIJ HAK

Bij HAK maken we elke dag samen lekkere en gezonde producten in pot of stazak. Of je nu operator of monteur bent, samen zorgen we er voor dat het productieproces van begin tot eind soepel verloopt. We zijn harde werkers met een nuchtere mentaliteit en weten dat we elkaar nodig hebben. Iedere collega en élke stap van het proces zijn even belangrijk. We hebben oog voor elkaar en staan voor elkaar klaar. Je voelt je bij ons snel thuis en we geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

TROTS

Het maken van een gezond kwaliteitsproduct dat door veel mensen wordt gegeten.

SAMEN

Goede werksfeer met fijne collega’s die loyaal zijn naar elkaar.

ALTIJD ANDERS

Geen dag is hetzelfde, dat maakt het werk uitdagend en afwisselend.

HAK ACADEMIE

Een opleiding op jouw
werkplek ondersteunt door een mentor.

Veelzijdigheid in taken

CARLY – OPERATOR

Door de veelzijdigheid in mijn taken en onverwachte situaties zijn mijn werkdagen nooit saai en altijd uitdagend. De gezellige en behulpzame collega’s zorgen voor een fijne werksfeer. Bij HAK is iedereen gelijk, je voelt je welkom en gewaardeerd. Werken bij HAK voelt voor mij als thuiskomen!

“De bruine bonen van HAK eet ik graag met spekjes of door de chili con carne.”

Gezellige ploegenuitjes

AREK – OPERATOR

Ik ben blij dat ik bij HAK werk. Het personeel gaat goed met elkaar om en samen maken we een kwaliteitsproduct in pot en zak. Ik werk graag aan de volautomatische stazakkenlijn, inmiddels ben ik daar allround opgeleid en kan ik alle machines bedienen. De ploegenuitjes zijn ook altijd heel gezellig.  

“Met de rode bieten van HAK maak ik graag een koude salade, dit doet mij denken aan Polen.”

Iedere werkdag een voldaan gevoel

AYDIN – OPERATOR EN (VERVANGEND) STORINGSMONTEUR

Het draaiend houden van de lijn geeft iedere werkdag een voldaan gevoel. Een aantal van mijn ideeën zijn doorgevoerd in de standaard werkwijze. Op deze manier een bijdrage leveren aan het productieproces maakt mij trots. Bij HAK wordt er naar je geluisterd.

“Het liefste eet ik de appelmoes van HAK.”

OPERATOR VACATURES

FABRIEKSPROCES

De mensen van HAK

lekker divers!

De diversiteit van HAK zie je terug in de verschillende achtergronden en culturen van onze medewerkers, in talent en ervaring. Bij HAK ben je welkom, wie je ook bent of waar je vandaan komt. Wij streven naar een zo divers mogelijke samenstelling van ons personeelsbestand. Wij zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot het beste resultaat voor HAK en de impact die we maken op de maatschappij.

Ja, ik wil!

Ben je enthousiast geworden, maar wil je liever nog meer informatie over de functie, het team of de voorwaarden?

Bel dan met Noortje van Aart, HR Coördinator via 0183-446500 of mail naar HR@hak.nl.

GDPR cookieconsent met Real Cookie Banner